Memoriad 2012

Kedves Leendő Memoriad Versenyzők,

A MEMORIAD® egy világmárka és az angol “mental math, memory”, “read” és “olympiad” szavakból származtatott. Jelentése “Fejszámolás, Memorizálás és Fotógrafikus Olvasás Olimpia”. Négy évente egyszer kerül megrendezésre és ez az első és eleddig egyetlen fejszámoló, memorizáló és fotógrafikus olvasó verseny. Továbbá ez az első és egyetlen olyan nemzetközi verseny, ahol a versenyzőknek nem kell részvételi díjat fizetniük, de pénzjutalomért küzdhetnek és érmeket nyerhetnek mentális képességeikért.

Megkezdődött a regisztráció a Memoriad 2012-re. Emellett a Memoriad Verseny Szimulátor (Memoriad Competition Simulator) is letölthető. A verseny hivatalos oldal a www.memoriad.com, ahol sok-sok információt megtaláltok.

A Memoriad 2012 versenynek Antalya, Törökország ad otthont november 24-25 között. Jelentkezni a www.memoriad.com oldalon lehet. A regisztrációs adatlap a http://memoriad.com/registration.asp címen érhető el.

A Memoriad Verseny Szimulátor friss 2.0 verziója ugyanezen oldalról tölthető le. Közvetlen link: http://memoriad.com/memoriadsoftware.asp

Az ez évi eseményen két új kategóra is bemutatkozik, mégpedig:

a) Felvillanó számok (Flash Numbers): Itt 300 véletlenszerűen választott egyjegyű szám fog felvillanni a képernyőn 1 mp/szám sebességgel. A cél, hogy ezeket sorrendben megjegyezzék a versenyzők. (Részletekért töltsétek le a Memoriad Verseny Szimulátor 2.0-t).

b) Felvillanó Összegzés (Flash Anzan): 1-4 negyű számok villannak fel a képernyőn 0.3-1 mp/szám sebességgel. Ezeket kell fejben összeadni. (Részletekért töltsétek le a Memoriad Verseny Szimulátor 2.0-t).

Az legjobb 50 pontszámú versenyzőnek ingyenes szállást biztosítanak a szervezők. Másoknak olcsó szállást tudnak szervezni, amennyiben igényli ezt.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: NewWpThemes | Provided by WordPress Free Themes