Megkezdődött a 2012-es világbajnokság

A mai nap kezdtetét vette az idei világbajnokság (WMC 2012). A küzdelemnek ezúttal a Lilian Baylis Technology School ad otthont Londonban, Angliában. A verseny három hosszú napon át tart (2012.12.14.-2012.12.16.) és komoly koncentrációt igényel azoktól, akik a legjobbak között akarnak végezni. Az alábbi linken megtalálhatjátok Ben Pridmore (korábbi világbajnok) blogját: http://zoomy.blogspot.co.uk/

A közel 90 memória atléta, akiknek ötöde a nő, összesen 23 országot képvisel. A legtöbb versenyző Kínából érkezett, de sokan jöttek Németországból, a Fülöp-szigetekről és Indiából is. Az indulók között van többek között olasz, lengyel, svéd, finn, török és szingapúri is.

Az versenyszámok a következők lesznek:
Péntek – Nevek és arcok, Bináris számok,  Számok egy óra alatt
Szombat – Absztrakt képek, Gyors számok, Történelmi és jövőbeli évszámok, Kártyák egy óra alatt
Vasárnap – Véletlen szavak, Kimondott számok, Gyors kártyapakli

Érdekesség, hogy részeredményeket közölnek a versenyzőkkel  szombat és vasárnap reggel, valamint az utolsó szám, a Gyors kártyapakli előtt is. Tehát a végső próbatétel előtt lehet tudni, hogy kinek mit kell teljesítenie ahhoz, hogy előrébb jusson vagy éppen megtartsa a maga előkelő helyét. A végeredmény valamikor vasárnap este 8 óra körül kerül kihirdetésre.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: NewWpThemes | Provided by WordPress Free Themes